Критикуват Меган - държала Арчи, сякаш ще го изпусне (Снимки)

https://mreja.bg/komentar/kritikuvat-megan-darzhala-archi-syakash-shte-go-izpusne-snimki/78707 Mreja.bg
Критикуват Меган - държала Арчи, сякаш ще го изпусне (Снимки)


Меган Маркъл понесе критики от потребители в социалните мрежи за майчинските си умения след вчерашната си поява на поло мач със сина си Арчи, информира "The Sun". На събитието те бяха заедно с Кейт Мидълтън и трите й деца - Шарлот, Джордж и Луи, които гледаха Уилям и Хари в спортния двубой.

37-годишната Меган беше снимана от фотографи как носи Арчи. Именно за това бяха и критиките на хората в социалните мрежи. 

"Меган носи Арчи, сякаш ще го изпусне всеки момент", коментира потребител в инстаграм херцогинята на Съсекс. Друг пък добавя : "Начинът, по който Меган държи Арчи, е страшен!".

Ядосани потребители коментират също, че е трябвало Меган да обуе чорапи и да сложи шапка на сина си. 

Имаше и такива, които защитиха Меган Маркъл в ролята й на майка. "Тя има бебе отскоро, спрете да я съдите!", написа в подкрепа на Меган друг потребител.

След раждането на Арчи Меган вече посещава някои събития, въпреки че е в майчинство. Миналата седмица тя беше забелязана на тенис кортовете на "Уимбълдън", където отиде, за да подкрепи близката си приятелка Серина Уилямс.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.