Кремъл: "голям позор за грузинците" е поведението на журналиста, оскърбил Путин

https://mreja.bg/komentar/kremal-golyam-pozor-za-gruzincite-e-povedenieto-na-zhurnalista-oskarbil-putin/78575 Mreja.bg
Кремъл: "голям позор за грузинците" е поведението на журналиста, оскърбил Путин


Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков окачестви като "голям позор за грузинците" "абсолютно неприемливото" поведението на водещ от грузинската телевизия "Рустави-2", оскърбил грубо в ефир президента на Русия, предадоха ТАСС и Ройтерс, цитирани от БТА. 

Песков отбеляза факта, че цялото ръководство на Грузия - президентът, премиерът, парламентаристи и председателят на парламента - решително са заклеймили журналиста Гиорги Габуния. Говорителят обаче добави, че напоследък в Грузия се ширят русофобски изблици, което според него е последица от "нежеланието или неспособността на държавата" да обуздае екстремистите.

Вчера в програмата "Пост скриптум" на опозиционния канал "Рустави-2" водещият Габуния отправи на руски език обидни думи по адрес на Владимир Путин и руснаците.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.