И Цвета Караянчева нарече президента беквокал на Нинова

https://mreja.bg/komentar/i-cveta-karayancheva-nareche-prezidenta-bekvokal-na-ninova/80467 Mreja.bg
И Цвета Караянчева нарече президента беквокал на Нинова


След като преди две години Бойко Борисов обяви, че с Румен Радев свирят в една тоналност, но да остави беквокалите, председателят на Народното събрание Цвета Карянчева отново внесе музекалната тема и обяви във Варна, че президентът е беквокал на Корнелия Нинова.

В най-горещия август от години Цвета Караянчева е направила обиколка из страната и се уверила лично, че хората вече си позволяват по-дълги ваканции, което по думите й показва, че икономиката върви и покупателната способност на българина се повишава. "Същото каза преди ден и председателят на ЕК. Не знам от къде се информира президентът, дали не е само от партийната телевизия на БСП, защото говори като беквокал на Корнелия Нинова." Това бе коментарът на Караянчева поредната критика на Румен Радев, който преди дни на Шипка обяви, че управляващите са закотвили България на дъното на Европа.

Според председателят на Народното събрание есенната сесия на парламента ще бъде динамична. Ще се обсъжда поредното 18-то вето на президента върху промените в Закона за военното разузнаване. "Началото й почти съвпада с това на предизборната кампания за местните избори. Ще има засилени политически дебати. Надявам се колегите да не се увличат по черния пиар, да не бъдат толкова жлъчни и дори арогантни понякога", апелира Караянчева. Според нея есенната сесия по традиция ще е свързана с приемането на най-важния за държавата закон за бюджета. Очаква се и дебат за промени в НК, за които обществото настоява заради случаите на тежки умишлени убийства, при които извършителите се възползват от възможността да намалят наказанията си след признаване на вина.

"Предизборната кампания за местния вот ще е изключително изострена, но ние в ГЕРБ ще работим както досега - ще разказваме какво сме свършили и какво можем да направим занапред, което е добро за страната и за българските граждани", подчерта Караянчева. Тя уточни, че платформата и посланието на ГЕРБ за местните избори се подготвят от изпълнителна комисия и скоро ще бъдат представени официално. Във Варна председателят на НС бе гост на 12-ия Летен университет на Младежи ГЕРБ.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.