Хубчев: С 1 процент подценяване може да загубим всичко

https://mreja.bg/komentar/hubchev-s-1-procent-podcenyavane-mozhe-da-zagubim-vsichko/78928 Mreja.bg
Хубчев: С 1 процент подценяване може да загубим всичко


“Един процент подценяване ще бъде фатален.” Това заяви старши треньорът на “Левски” Петър Хубчев преди днешния реванш срещу “Ружомберок”. Така отново акцентира, че успехът с 2:0 в Словакия не може да даде сигурност за продължаването във втория предварителен кръг от Лига Европа.

“Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен двубоят не е приключил. Трябва да бъдем максимално концентрирани и се стремя да го предам и на отбора”, добави Хубчев.

Наставникът на “сините” бе попитан дали той и играчите му са се поядосали от заканите от футболисти на словашкия тим, че идват в София “да убият”, но и да отстранят “Левски”, независимо от резултата в Ружомберок.

“Намирам за добре, че искат да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия начин. Това е част от спортната психология. По-добре ли ще е, ако кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги приемам напълно сериозно. Дано ни мотивират още повече”, каза Хубчев.

“Играчите на съперника са физически много мощни. Радващо е, че не се огънахме и не избягахме от тая борбеност в първия мач. Не са лоши футболисти. Но физически са много мощни”, подчерта треньорът на “сините”.

Дени Алар вече тренира със съотборниците си, но се очаква в стартовия състав на “Левски” да започне Станислав Костов. Така той би направил дебют за сезона в Европа, тъй като изтърпяваше наказание за първата среща в Словакия.

“Отборът е достатъчно добре подготвен, за да изиграе поне първите мачове на 100 процента. Възможно е Костов да излезе от първата минута, но едва ли ще разкрия голяма тайна, ако кажа, че това момче стиска зъби и играе на инжекции”, каза Хубчев.

Въпреки победата с 4:1 над “Дунав” (Русе) на старта на българското първенство Хубчев пак се оплака, че на отбора му трябват хора. Попитан дали има развитие по темата, треньорът се усмихна по време на официалната си пресконференция ден преди мача с “Ружомберок” и каза: “Утре ще знам повече за нови футболисти, каквото и да значи това”. А това може да значи, че вече има договорен футболист, когото очакват днес, или че все пак първо ще се изчака “Левски” да си подсигури участие в следващия кръг в Европа, след което да дойдат и други нови.

“Добре сме подготвени и ще успеем. Нямаме друг избор. Усеща се положителната промяна. Това ни радва всички играчи”, каза Иван Горанов за реванша срещу “Ружомберок”.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.