Григор Димитров след победата: Бавно, но сигурно се връщам към ритъма си

https://mreja.bg/komentar/grigor-dimitrov-sled-pobedata-bavno-no-sigurno-se-vrashtam-kam-ritama-si/79404 Mreja.bg
Григор Димитров след победата: Бавно, но сигурно се връщам към ритъма си


"Доволен съм. Знаех, че трябва да бъда готов за всичко. Първият сет беше доста добър за мен. След това във втория, също имах своите шансове. Той започна да сервира по-добре и ми стана по-трудно при ретурите. След това в третия имах предимство, но той изигра много силен гейм и ме проби, когато сервирах за мача (при 5:3). Тайбрекът беше супер оспорван, но се радвам, че в края успях да го спечеля", коментира 28-годишният Григор Димитров победата си на мача на турнира в Лос Кабос, предава Би Ти Ви.

Както "24 часа" писа, Гришо победи Стийв Джонсън в първия кръг на турнира и така прекъсна негативната серия от четири поредни загуби. Последният успех на най-добрия ни тенисист бе на 29 май на "Ролан Гарос".

"Той е левичар и играе страхотен тенис. Мога да очаквам всичко от него, но сега съм концентриран изцяло върху играта от моята страна на мрежата. Това е най-важното. Работих върху много неща в последните месеци. Чувствам, че бавно, но сигурно се връщам към моя ритъм", каза още Димитров.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.