Горещ август с горещи печалби. Вижте кои са късметлийските зодии за месеца!

https://mreja.bg/komentar/goresht-avgust-s-goreshti-pechalbi-vizhte-koi-sa-kasmetliyskite-zodii-za-meseca/79462 Mreja.bg
Горещ август с горещи печалби. Вижте кои са късметлийските зодии за месеца!


Овен, рак и везни ще се радват на голям късмет през месеца. Близнаците и лъва привличат парите. На големи материални придобивки ще се радват риби, стрелец и козирог

Слънце, почивки, море – летните месеци носят положителна енергия на всички от нас. За някои зодии обаче този период е наситен с късмет и ако го използваме правилно, може да ни донесе и благоденствие.

Зодиите, около които има засилена концентрация на късмет през новия месец са – овен, рак и везни. Още на първи август шансът ще съпровожда тези представители на зодиака и ще се откъсне от тях чак около 27-ми. Ако сте сред трите изброени зодии, търсете късмета си, както в ситуации и случки от ежедневието, така и за участие в игрите на тотото например. Моментът е благоприятен за забогатяване, защото общата сума на джакпотите се очаква да достигне феноменалните 7 880 000 лева. Натрупаната сума в любимата игра на тото запалянковците „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне 4 100 000 лева, което би направило живота на най-големия къметлия приказен.

Представителите на зодиите близнаци и лъв през август ще привличат парите. Въпреки отпускарския месец, в който харчовете за почивки надделяват, тези две зодии имат шанса да се замогнат точно в този период. Ако сте близнаци или лъв, а последното, за което искате да мислите в този момент е работа, не пропускайте да пуснете своя тото фиш. Дори да не грабнете супер джакпота от „Тото 2 – 6 от 49“, то „Тото 2 – 6 от 42“ също предлага невероятни шансове за забогатяване. Джакпотът в нея бе спечелен цели 5 пъти от началото на годината, но той отново започна да расте главоломно. За тиража днес се очаква да достигне 450 000 лева. Ако не успеете да познаете печелившата комбинация от шест числа, то не се отказвайте. Втори тото шанс на играта предлага апетитни шансове за забогатяване. За първи път в историята на „Пари плюс“ наградният фонд ще достигне 100 000 лева. За да грабнете рекордната шестцифрена сума, трябва да познаете пет от шестте числа в редовното теглене, както и допълнителното число за „Пари плюс“. А сумата ви дава шансове да прекарате невероятни летни емоции.

Месец август за риби, стрелец и козирог е времето, в което ще се сдобият с голяма материална придобивка, за която са мечтали отдавна. Това може да бъде къща, кола или нещо, за което финансите до момента все не са достигали. Ако сте сред тези представители на зодиака и винаги сте мечтали за луксозно возило, не пропускайте 65-ия тираж на СПОРТ ТОТО, в който един късметлия ще има възможност да седне за волана на супер луксозен Ягуар ХЕ. Автомобилните критици го определят като „ най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, произвеждан някога от Ягуар.“ „Синият звяр“ ще превърне всяко пътуване в истинско удоволствие.

Без значение коя е вашата зодия, не забравяйте, да представяте своята карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“ всеки път. Тя дава шанс за невероятни бонус печалби без допълнителен залог.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.