Германският футболист Яник Нонвайлер почина внезапно на 24 години

https://mreja.bg/komentar/germanskiyat-futbolist-yanik-nonvayler-pochina-vnezapno-na-24-godini/79968 Mreja.bg
Германският футболист Яник Нонвайлер почина внезапно на 24 години


Германският футболист Яник Нонвайлер почина внезапно на 24 години. Бившият национал и нападател посетил родителите си в събота. Изведнъж му станало лошо и не можел да говори нормално. Баща му го откарал до болница в Саарлуис.

Там обаче Нонвайлер колабирал и спешно бил транспортиран с хеликоптер до университетската болница в Хомбург, провинция Саарланд, съобщи "Билд".

Спортистът е починал във вторник. Причината за смъртта все още не е ясна.

Той участва в европейските шампионати за юноши до 18 години. Приятелите и колегите му все още не могат да повярват, че вече не е сред тях.

„Скъпи Яник, ти не си само наш играч, ти си наш приятел. Винаги бе честен и имаше златно сърце. Винаги бе коректен, винаги служеше за пример. Винаги справедлив. Винаги лоялен. Винаги на разположение. Просто не е честно. Работеше както никой друг: индивидуално, атлетично и професионално", написаха колегите му от германския клуб "Кьолербах".

Ноне, както наричат спортиста близките му, е играл още за футболните клубове на "Нюрнберг", "Кайзерслаутерн", "Щутгарт", "Петинген" (Люксембург). Последно той играе за "Швалбах" и "Кьолербах".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.