Гаф! Инспекторатът към ВСС публикува личните данни на съдия Мирослава Тодорова

https://mreja.bg/komentar/gaf-inspektoratat-kam-vss-publikuva-lichnite-danni-na-sadiya-miroslava-todorova/78951 Mreja.bg
Гаф! Инспекторатът към ВСС публикува личните данни на съдия Мирослава Тодорова


Гаф с имуществената декларация на съдията от Софийския градски съд Мирослава Тодорова направи Инспекторатът към ВСС (ИВСС), като публикува личните й данни и тези на семейството й, без да ги заличи, установи репортерска проверка.

На показ бе ЕГН-то, номера на личната карта и адреса на съдийката. От ИВСС не бяха заличили и ЕГН-тата на мъжа и на сина й, който не е навършил 18 г. Непълнолетният дори фигурираше с трите си имена в публичната декларация.

Засега не е ясно колко време е престояла необезличената декларация на Тодорова на сайта на ИВСС.

След сигнали от институцията на главния съдебен инспектор Теодора Точкова свалиха декларацията на съдийката, към момента тя не е достъпна.

Към 12,30 ч вече без достъп е и разделът "Публикувани декларации", в който попадат всички имуществени декларации на съдии, прокурори и следователи.

Очаквайте подробности!

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.