Ето ги Боюклиеви, които убиха съдружник и го натикаха в бидон (Снимки)

https://mreja.bg/komentar/eto-gi-boyuklievi-koito-ubiha-sadruzhnik-i-go-natikaha-v-bidon-snimki/79617 Mreja.bg
Ето ги Боюклиеви, които убиха съдружник и го натикаха в бидон (Снимки)


Севдалин Боюклиев и синът му Марин, обвинени в жестокото убийство на 47-годишния столичен бизнесмен Венцислав Младенов, застанаха пред Окръжния съд в Пловдив.

Днес се провежда разпоредителното заседание по делото. Съдът даде почивка, за да разговарят адвокатите на двамата обвиняеми със своите клиенти. 

В залата се разбра, че 27-годишният Марин иска процесът да е по съкратения ред, а баща му - по общия, с разпит на всички свидетели. 

Според обвинението на 21 март м.г. в Нареченски бани двамата са пребили зверски съдружника си Венцислав Младенов. Това се е случило в общия им обект, който представлява магазин и новоизграждащ се ресторант. След като го умъртвили, сложили найлонова торба на главата му, увили тялото със завеса, прикачили тежест и го напъхали в бидон. Изхвърлили го в река Чепеларска. 

На 27 март трупът е намерен и бащата и синът са арестувани.

Очаквайте подробности!

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.