Ексклузивно! Терзиев изгуби ума и дума на въпрос за скандалния кмет на “Илинден” Емил Бранчевски

https://mreja.bg/komentar/ekskluzivno-terziev-izgubi-uma-i-duma-na-vapros-za-skandalniya-kmet-na-ilinden-emil-branchevski-2/128062 Mreja.bg
Ексклузивно! Терзиев изгуби ума и дума на въпрос за скандалния кмет на “Илинден” Емил Бранчевски

Кметът на София Васил Терзиев ще свали доверието си от кмета на столичния район „Илинден“ Емил Бранчевски, ако не последват действия от негова страна, за да са доволни жителите на района. Това заяви той пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков по време на брифинг в Столичния общински съвет.

 

Докато местният парламент заседаваше, граждани на район „Илинден“ излязоха на протест пред сградата на общината. Те настояват за оставката на районния кмет Емил Бранчевски, защото „не си върши работата“, не идва на работа и отказва срещи с граждани.

„Има желание да бъде отстранено това, което гражданите виждат като недостатъчно добри действия от страна на г-н Бранчевски. Ако той не успее да отговори на очакванията, ще обсъдим какво следва“, каза Терзиев. Той напомни, че дори и да свали доверието си от кмета на „Илинден“, Бранчевски ще продължи да е на поста районен кмет.

 

“Не съм се чувал с него (бел.ред.: с Бранчевски), имах си достатъчно други проблеми и предизвикателства в днешния ден”, лаконичен бе Терзиев.

Какво още каза столичният кмет, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

 

Източник: svobodnoslovo.eu

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.