Дядо обгоря тежко след пожар в къщата му във Врачанско

https://mreja.bg/komentar/dyado-obgorya-tezhko-sled-pozhar-v-kashtata-mu-vav-vrachansko/79202 Mreja.bg
Дядо обгоря тежко след пожар в къщата му във Врачанско


Възрастен самотен мъж е с тежки изгаряния и опасност за живота след пожар в дома във врачанското с. Манастирище. Огненият ад се развилнял малко преди 14 часа вчера в във врачанското с. Манастирище, съобщиха от полицията.

Пламнала къщата на 86-годишния Кънчо Христов, а негови съселяни видели гъстия дим и високите пламъци и незабавно подали сигнал в полицията в Козлодуй. Очевидците съобщили, че стопанинът е все още вътре и негови съседи се опитват да го изкарат от сградата.

Към мястото незабавно са изпратени екипи на местния полицейски участък, на пожарната в Хайредин, както и спешни медици от Козлодуй.

Пострадалият човек е изваден от рушащата се под пламъците къща и откаран в болницата в Козлодуй. Състоянието му обаче било изключително тежко и бил транспортиран по спешност към столичната клиника по изгаряния в института „Пирогов“. Възрастният човек е с тежки изгаряния до 80% и лекарите правят всичко по силите си да спасят живота му.

Кънчо Христов преди години живял в Русия, където имал семейство, но след това се прибрал в родното си село и от тогава живее сам, разказаха местните. Къщата на самотника е изгорял напълно при пожара.

На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. Най-вероятно огънят тръгнал от неизправен газов котлон, твърдят разследващите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.