Двама са пострадалите при днешното бягане пред бикове в Памплона (Снимки)

https://mreja.bg/komentar/dvama-sa-postradalite-pri-dneshnoto-byagane-pred-bikove-v-pamplona-snimki/78617 Mreja.bg
Двама са пострадалите при днешното бягане пред бикове в Памплона (Снимки)


Здравните служби в Памплона, Испания, съобщават, че в днешното бягане пред бикове в рамките на фестивала Сан Фермин са пострадали двама души, предаде Асошиейтед прес.

За разлика от предишните дни днес няма хора, прободени от животните, предава БТА.

По традиция шестте бика бяха пуснати в осем часа сутринта местно време. Днешното бягане - най-бързото досега, продължи малко над две минути.

От началото на гонките в неделя четирима души - двама американци и двама испанци, бяха прободени от бикове, припомня агенцията.

Томас Белсунеги, заместник-директор на регионалната болница, съобщава, че мъж, който в днешното бягане е счупил лошо глезена си, ще остане хоспитализиран. Бегач, който е ударил главата си в земята, се очаква да бъде изписан скоро.

Фестивалът Сан Фермин в Памплона, с който се отдава почит към светеца-покровител на Навара, продължава девет дни и привлича около един милион посетители.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.