Депортираха певицата Джос Стоун от Иран (Видео)

https://mreja.bg/komentar/deportiraha-pevicata-dzhos-stoun-ot-iran-video/78442 Mreja.bg
Депортираха певицата Джос Стоун от Иран (Видео)


Британската соул певица Джос Стоун е била депортирана от Иран след пристигането си в страната в рамките на световното си концертно турне, въпреки че не е планирала да пее там, предаде Асошиейтед прес.

Във видео, публикувано в Инстаграм, изпълнителката казва: "Е, стигнахме до Иран, бяхме задържани и след това депортирани". Стоун допълва, че е наясно с иранския закон, който не позволява самостоятелни концерти на жени, но въпреки това е искала да види страната, предава БТА.

Джос Стоун пише също, че иранските власти са я включили в "черния списък", смятайки, че тя може да се опита да изнесе шоу пред публика. Певицата описва като професионалисти длъжностните лица, с които имала контакти след пристигането си в Иран.

Според иранския закон жени не могат да изнасят самостоятелни концерти, но могат да се изявяват в групи и оркестри. Остава неясно какво точно е смятала да прави Джос Стоун в страната.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.