Демир Доган подари апартамент на сестра си Демет

Демир и Демет Доган

https://mreja.bg/komentar/demir-dogan-podari-apartament-na-sestra-si-demet-2/144732 Mreja.bg
Демир Доган подари апартамент на сестра си Демет

Демир и Демет Доган

Имотната империя на сина на Ахмед Доган – Демир, се разпростира не само у нас, но и извън границите на България. Според запознати синът на Сокола е собственик на апартамент в Солун, останал му от студентските години, както и къща в Халкидики. Имотите, струващи няколко милиона, предвидливо не са записани на негово име, за да не е нужно да обяснява произхода на средствата за тях. У нас Демир до скоро е притежавал и още един огромен апартамент в престижен столичен квартал.

Миналото лято жилището с площ 96 квадрата е дарено на природената му сестра Демет. Така 29-годишната наследничка на Сокола, която отдавна се е еманципирала от фамилията, също е уредена със собствен дом.

Вместо да разчита на издръжка от прословутите обръчи, Демет е избрала сама да печели парите си. Тя от години си изкарва прехраната като гримьорка. От отзивите на клиенти става ясно, че се справя повече от добре. Твърди се, че Демет прави всичко възможно, за да се разграничи от татко Ахмед по съвет на своята майка.

Плевенчанката Ширин Карнобатлъ е под №3 в любовното тефтерче на Сокола. Доган я залюбва, когато 21-годишната мома кандидатства за водеща на новините на турски по БНТ, а той е в публиката. Ширин печели един от най-влиятелните мъже у нас с красотата и доброто си възпитание.

По стара традиция и този брак на Ахмед Доган не издържа дълго. С това и кариерата Ширин тръгва рязко на долу. За известно време Карнобатлъ се издържа като продавачка на щанд с бижута в столичен мол, но от година отново е чиновник в Министерството на културата.

Източник: narod.bg

 

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.