БСП принцеса: Корнелия шокира бедните социалисти с обувки Roger Vivier, вижте колко струват

https://mreja.bg/komentar/bsp-princesa-korneliya-shokira-bednite-socialisti-s-obuvki-roger-vivier-vizhte-kolko-struvat-2/134787 Mreja.bg
БСП принцеса: Корнелия шокира бедните социалисти с обувки Roger Vivier, вижте колко струват

Корнелия Нинова привлече силно вниманието на своите поддръжници миналата седмица с появата си на предизборна среща в столичния квартал „Овча купел“. Вниманието на привържениците на левицата обаче не бе насочено толкова към посланията на бившата приватизаторка, а колкото към скъпите обувки, с които социалистката от село Крушовица се появи сред тях.

Въпреки че сред събралите се най-вероятно липсваха модни експерти, всички погледи бяха приковани към обувките, които очевидно бяха твърде луксозни.

Тя бяха в цвят слонова кост с черно токче и открита пета, и се оказаха от нашумялата марка Roger Vivier, която беше предпочетена от много звезди на тазгодишния фестивал в Кан. Бърза проверка показва, че в бутиците те се продават най-малко за 800 евро и то на промоция.

Безспорно, лидерите на политическите сили трябва да бъдат поддържани и елегантни според протокола, но демонстрацията на толкова висок стандарт от лидер, който претендира да се бори за социална справедливост, се възприема от мнозина като проява на лош вкус.

Шефката на БСП не спира да говори за бедните и онеправданите и редовно критикува политическите си опонентите, че не мислят достатъчно за хората, но това не е първият път, когато показва, че не се интересува много от мнението на хората за скъпите й дрехи и аксесоари.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.