Атанас Зафиров бърза да вземе БСП, иначе Корнелия реди листите (МОЛБА)

Атанас Зафиров се разбърза да седне в стола на Корнелия

https://mreja.bg/komentar/atanas-zafirov-barza-da-vzeme-bsp-inache-korneliya-redi-listite-molba-2/137818 Mreja.bg
Атанас Зафиров бърза да вземе БСП, иначе Корнелия реди листите (МОЛБА)

Атанас Зафиров се разбърза да седне в стола на Корнелия

Временният лидер на БСП Атанас Зафиров бърза официално да оглави партията, иначе социалистите са поставени в патовата ситуация бившият вожд Корнелия Нинова да реди листите за очертаващите се поредни предсрочни избори, докладва източник от „Позитано” 20.

Действията в спешен порядък лъснаха от молба на Зафиров до Софийския градски съд да впише промени по решение № 1 от 10.04.1990 г. по фирмено дело № 1969/1990 г. на СГС – ФО.

Както първи писахме, БСП е поставена пред реалната ситуация Корнелия да подрежда кандидат-депутатските листи, защото формалната ѝ оставка от лидерския пост все още не означава промяна и в съдебните регистри. Така реално Нинова все още се води човекът, който може да се разпорежда с документите на БСП.

Затова и социалистът от Бургас Атанас Зафиров бърза официално да оглави партията, макар и временно – до конгреса по избор на нов лидер, който трябва да се проведе през октомври.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.