Арт работилницата на Проект северозапад отвори врати

https://mreja.bg/komentar/art-rabotilnicata-na-proekt-severozapad-otvori-vrati/79458 Mreja.bg
Арт работилницата на Проект северозапад отвори врати


Вече месец трудотерапевтичната и арт работилница на Фондация „Проект Северозапад“ се премести в града. В нея екипът на фондацията осигурява условия за занимания на младежи с интелектуални затруднения. Младежите изработват уникални сувенири и бижута за декорация у дома, подходящи за всякакъв повод. Продуктите могат да бъдат закупени от работилницата на адрес „Марин Дринов“ №5, гр. Мездра.

За сега, в работилницата работят младежи от Преходно жилище, Защитено жилище 1 и 2, които със собствени усилия изработват красиви украшения.

Събраните средства от продажби се използват за осигуряването на дейността на работилницата и за подкрепа на обучението на младежите.

Работилницата приема с отворени обятия всички желаещи да ги подкрепят, както и да се включат в инициативата им със собствени идеи и да помагат в процеса на изработването им.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.