Арх. Борислав Игнатов е кандидатът на "Демократична България" за кмет на София

https://mreja.bg/komentar/arh-borislav-ignatov-e-kandidatat-na-demokratichna-balgariya-za-kmet-na-sofiya/79930 Mreja.bg
Арх. Борислав Игнатов е кандидатът на "Демократична България" за кмет на София


Председателят на Камарата на архитектите Борислав Игнатов е кандидатът на коалиция "Демократична България" за кмет на София. Кандидатурата му бе обявена официално край едно от най-красивите места в столицата - Езерото с лилиите в Борисовата градина, от лидерите на трите партии в коалицията - ДСБ, "Да, България" и "Зелено движение" - Атанас Атанасов, Христо Иванов и Борислав Сандов, предаде dir.bg.

Арх. Игнатов ще заеме втората позиция в списъка за общински съветници на "Демократична България", а цялата листа ще бъде обявена в началото на септември.

Още днес обаче беше съобщено, че за водач на листата е поканен подалият само преди дни оставка съдия Методи Лалов - именно той ще е предложението за председател на Столичния общински съвет от коалицията след изборите.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.