Задържаха шофьор с отнета книжка да кара автомобил с чужди регистрационни табели

https://mreja.bg/jalto/zadarzhaha-shofyor-s-otneta-knizhka-da-kara-avtomobil-s-chuzhdi-registracionni-tabeli/57463 Mreja.bg
Задържаха шофьор с отнета книжка да кара
автомобил с чужди регистрационни табели


Полицията задържа шофьор с отнета книжка, да управлява автомобил, с табели, издадени на друго превозно средство – съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 29 юли, около 11,20 ч.в село. Победа, област Добрич, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с полска регистрация, управляван от 40-годишен мъж, неправоспособен и известен на МВР. При последвалата справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на автомобила са издадени за друго МПС. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.