Вторият син на Риана е с още по-идиотско име

А не смеем да помислим как ще се казва евентуалното трето дете на певицата Риана

https://mreja.bg/jalto/vtoriyat-sin-na-riana-e-s-oshte-po-idiotsko-ime/116581 Mreja.bg
Вторият син на Риана е с още по-идиотско име

А не смеем да помислим как ще се казва евентуалното трето дете на певицата Риана

Твърде необичайното име на втория син на Риана и АСАП Роки беше разкрито едва месец след като певицата роди. 35-годишната изпълнителка и рапърът са нарекли сина си Раъйт (бунт, въстание – от англ.) Роуз Майерс. Името може би е намек за последната песен на бащата „Райт“ от началото на тази година, в която участва Фарел Уилямс. А може и да е бунт срещу нормалните имена, кой знае...

Според удостоверението за раждане, получено от клюкарското издание TMZ, Райът е роден на 1 август 2023 г. в болница „Сидар Синай“ в Лос Анджелис. Двойката реши да спази традицията за имената на децата си, като изпълзва още едно прозвище, започващо с „Р“, след като нарече първия си син, роден през май 2022 г., РЗА Ателстън Майерс.

Фактът, че Риана отново е бременна, стана известен в началото на 2023 г. Певицата реши да го обяви по време на участието си на Super Bowl. Както и при първата бременност, Риана нито за миг не се съобрази с досега приетите "канони" за стил по време на бременност.

Като акушер-гинеколог на Риана е посочена Тайс Алиабади, която е известна с това, че е израждала някои от отрочетата на Клон Кардашиян и Кайли Дженър. Лекарката е помогнала и за раждането на сина Роман на 83-годишния Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.