Виолета Сечкова се омъжи тайно

След 17-годишна връзка и 3 деца, вече е госпожа Сталийски

https://mreja.bg/jalto/violeta-sechkova-se-omazhi-tayno-6/125648 Mreja.bg
Виолета Сечкова се омъжи тайно

След 17-годишна връзка и 3 деца, вече е госпожа Сталийски

Според мълвата тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила тайно за годеника си – бизнесменът Александър Сталийски. Сватбеното тържество се е състояло през лятото край морето, а брюнетката вече се пише с фамилията на съпруга си в социалните мрежи – Сталийски.

 

Почетният консул на Южна Корея се сгоди за половинката си през март 2022 г. след 17-годишна връзка. Двамата имат три деца, но години наред живееха без подпис. След като бизнесменът й предложил през миналата година с диамантено бижу, тя приела, без каквото и да било колебание.

 

Тогава Сечкова показа снимка на пръстена на ръката си в социалната мрежа и написа в профила си: „След 16 години изпитателен срок и три деца…“. Около 150 отбрани гости са присъствали на сватбеното тържество а двойката, което е преминало в пълна секретност.

 

Едва наскоро, след като красавицата смени фамилията си в социалните мрежи, стана ясно, че е имало венчавка. Виолета е бивша манекенка от модна агенция „Визаж“. Придоби известност покрай участието си в тв предаването „Сблъсък“ по bTV, където носеше табелките на рунда.

През 2007 г. стана водеща на предаването „Градски легенди“ по TV2, а от 2011 г. е водеща на светското тв предаване „В джаза в събота вечер“ по bTV.

 

Тя се прочу, след като успя да покани премиера (по онова време) Бойко Борисов да й гостува в светското предаване. Той не е давал подобни интервюта нито преди, нито след това. Междувременно става и жената до Александър Сталийски, който днес вече й е съпруг и му ражда три деца. Към днешна дата тя дори не си спомня кога за пръв път се запознава с Александър, с когото години наред са приятели и любовта помежду им сякаш пламва изведнъж.

 

Самата тя споделя, че много искала дете, макар да си давала сметка, че когато се роди, няма да се превърне в домакиня и ще продължи да работи. Въпреки това семейството й остава на първо място. Подчертава, че ако не можела да съчетава нещата, щяла да избере сина си.

Към днешна дата тя гледа три деца, но и не спира да работи. Към днешна дата е успешна бизнесдама, а светлините на прожекторите вече отдавна не я привличат.

Източник: Уикенд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.