ВИДЕО: Феновете на Кирил Петков са от „София прайд“?

https://mreja.bg/jalto/video-fenovete-na-kiril-petkov-sa-ot-sofiya-prayd/56794 Mreja.bg
ВИДЕО: Феновете на Кирил Петков са от „София прайд“?

Кирил Петков получава подкрепа от много млади хора, сред които има и от „София прайд“


„Продължаваме промяната“ получи немалка подкрепа в дните около свалянето на кабинета „Петков“. Оказа се, че има доста хора, които харесват политиката, която водят Кирил Петков и Асен Василев.


Интервю с един от младежите на манифестацията в полза на ПП предизвика интерес. Момчето се изказа за кратко, но предизвика вълна от коментари.


Мнозина коментират сексуалната ориентация на младежа и го оприличават повече на човек от „София прайд“, отколкото на някого, на когото му пука за политиката.


„Пича е объркал гей парада.“ - Иван М.


„Наааа мама пидалче милото“ - Генади А.


„Това видео не е ли от ПРАЙДА, или се бъркам“ - Венелин Й.


„Кандидат Педал,че“ - Музехтин Н.


Това са част от коментарите за въпросния симпатизант на Кирил Петков. Публикуваме ги без редакторска намеса.


Донякъде е нормално хора от „София прайд“ да симпатизират на ПП, тъй като Петков и Василев изповядват евроатлантическите ценности, където подобни паради се възприемат само и единствено положително. В България обаче нещата все още не стоят така.


Припомняме, че правителството падна снощи след приемане на вота на недоверие. Сега предстоят нови опити за коалиции и ако не се получи, през есента отново ще има парламентарни избори.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.