Вицепрезидентът Илияна Йотова на коледен базар в Благоевград в помощ на болно дете

https://mreja.bg/jalto/viceprezidentat-iliyana-yotova-na-koleden-bazar-v-blagoevgrad-v-pomosht-na-bolno-dete/75613 Mreja.bg
Вицепрезидентът Илияна Йотова на коледен базар в Благоевград в помощ на болно дете


Вицепрезидентът Илияна Йотова уважи организирания коледен базар на Национална хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий", който се провежда във фоайето на Община Благоевград. Благотворителното събитие е в помощ на 11-годишния Деян Апостолов, който се нуждае от скъпоструващо лечение. По случай предстоящите празници учителите и учениците от НХГ "Св. св. Кирил и Методий" организират във фоайето на Общината благотворителен коледен базар и празнична музикална програма. Вицепрезидентът Илияна Йотова проведе среща с кмета на община Благоевград инж. Румен Томов. По време на срещата се обсъдиха актуални въпроси за развитието на Благоевград. Като представител на президентската институция, Йотова изрази готовност да подпомага Община Благоевград. В разговора бяха засегнати теми като бизнес средата, работни места, инвестиции в общината, чистота на въздуха, изграждането на производствени предприятия.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.