Увлечението на Ал Пачино по младата златотърсачка му коства милиони

Ал Пачино се раздели с младото си гадже, ще й плаща милиони

https://mreja.bg/jalto/uvlechenieto-na-al-pachino-po-mladata-zlatotarsachka-mu-kostva-milioni/116587 Mreja.bg
Увлечението на Ал Пачино по младата златотърсачка му коства милиони

Ал Пачино се раздели с младото си гадже, ще й плаща милиони

Едногодишната връзка на 83-годишния актьор Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала вече е в миналото. Хитрата златотърсачка е подала документи в съда, с които иска да получи пълно попечителство над 3-месечния им син Роман. Мадамата е оставила съдът да реши размера на издръжката, но предвид състоянието на актьора, което възлиза на 120 млн. долара, сумата няма да е по-малка от 250 000 долара на година.

За връзката на двойката се заговори през април, миналата година. Самият Ал Пачино е баща на 4 деца от 3 жени, като дъщеря му Джули, плод на любовта му с Джан Тарант, е с цели 4 години по-възрастна от Нур. Хитрушата иска актьорът да поеме всички разходи по отношение на образованието, медицинското лечение и всичко, свързано с отглеждането на Роман.

Още в началото на връзката медиите побързаха да разкажат за интересния подбор от партньори, които Нур е имала в миналото. Оказа се, че тя е имала връзки с рокаджията Мик Джагър и с режисьора и актьор Клинт Истууд – също дядковци на преклонна възраст. По всичко личи, че Алфала си пада по доста по-зрели мъже, затова и разликата във възрастта с Пачино, която е над 50 години, изобщо не я е притеснила.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.