Турският Стоте манекенки налази и красивата Демет Йоздемир

Милионерът Умут Евирген мечтае да преспи с всички красавици от турски сериали

https://mreja.bg/jalto/turskiyat-stote-manekenki-nalazi-i-krasivata-demet-yozdemir/111089 Mreja.bg
Турският Стоте манекенки налази и красивата Демет Йоздемир

Милионерът Умут Евирген мечтае да преспи с всички красавици от турски сериали

Оказа се, че и Турция има свой аналог на нашия Ицо Стоте манекенки. В южната ни съседка вършее богаташът Умут, чиято мечта е да си легне с всяка една красавица, изгряла в турски сериал. Сега коцкарят се е юрнал да ухажва прясно разведената Демет Йоздемир. Актрисата обаче пуска сигнали, че няма да се даде лесно, тъй като смята, че й е рано да създава нова връзка. А дали обаче й минава през ума, че намеренията на богаташа са само в схемата „чук-чук и чао!“.

Бракът на Демет с певеца Опозан Коч бе разтрогнат преди 2 седмици и звездата от „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ и от „Ягодова любов“ все още не си е извадила копие от съдебното решение за развода.

Дългокосият собственик на фабрики и луксозни ресторанти Умут започнал да флиртува с Демет в социалните мрежи.  Екранната Зейнеп набързо го отрязала, като му дала да разбере, че няма никакво намерение да си ляга с него.

Преди да налази Демет Йоздемир, мераклията Евирген се усукваше около Айча Туран. В миналото пък пой беше интимен със Серенай Саръкая, с Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и, както се казва, последната да затвори вратата...

Дали пък и красивата Демет няма да попадне в лапите на милионера, предстои да разберем.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.