„Трима братя, три сестри“ се завръща ударно с продължение

Сериалът „Трима братя, три сестри“ тръгва на 17 август по Би Ти Ви Лейди

https://mreja.bg/jalto/trima-bratya-tri-sestri-se-zavrashta-udarno-s-prodalzhenie/114051 Mreja.bg
„Трима братя, три сестри“ се завръща ударно с продължение

Сериалът „Трима братя, три сестри“ тръгва на 17 август по Би Ти Ви Лейди

Продължението на култовия латиносериал „Трима братя, три сестри“ ще стартира у нас в средата на август. Премиерата ще е на 17 август по Би Ти Ви Лейди, като сапунката ще се излъчва всяка делнична вечер от 22 до 23 часа.

В Америка новите епизоди бяха показани през 2022 г. и очаквано пожънаха огромен успех. Това накара продуцентите да поръчат и още един сезон.

Истинският „виновник“ за възраждането на теленовелата за братята Рейес и сестрите Еписондо е Марио Симаро. Той толкова копнеел да влезе пак в коронната си роля на Хуан, че лично платил на сценарист да подготви сюжет, в който действието се развива няколко петилетки след събитията от първия сезон.

В продължението участват 5 от 6-те звезди на сагата от 2003 г. – Дана Гарсиа (Норма), Марио Симаро (Хуан), Паола Рей (Химена), Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар) и Наташа Клаус (Сара). Участие отказа само Майкъл Браун (Франко), защото имаше подписан договор с друга продукция – кримипоредица.

„Трима братя, три сестри“ е римейк на сапунката „Тихите води“, излъчена в Южна Америка през 90-те. У нас хитовата теленовела беше показана преди 19 години по Би Ти Ви, а после имаше и повторения по Би Ти Ви Лейди.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.