Тренировка или стриптийз прави Джейсън Момоа? Вижте!

Джейсън Момоа тренира гол-голеничък и твърди, че това е бодибилдинг

https://mreja.bg/jalto/trenirovka-ili-striptiyz-pravi-dzheysan-momoa-vizhte/109962 Mreja.bg
Тренировка или стриптийз прави Джейсън Момоа? Вижте!

Джейсън Момоа тренира гол-голеничък и твърди, че това е бодибилдинг

Екшън звездата Джейсън Момоа развълнува своите фенки, както и нежните си фенове, като захвърли дрехите за видеопоредицата на изданието „Менс хелт“ – „Фитнес и хладилник“. 4-минутното клипче стартира с любопитни кадри, на които героят от „Аквамен“ цъфва пред камерата съвсем неглиже, разгърден само по халат, който не прикрива нищо от интимните му части.

След което дори халатът вече е свален, а актьорът прави най-невъзмутимо и безцеремонно гола обиколка на настоящето си жилище в Нова Зеландия – нещо средно между склад и фитнес зала в едно. Първата спирка е хладилникът, който съдържа всички основни съставки за бодибилдинг според самия Джейсън Момоа. И те са – вода, маркова бира и скъпа водка. Храна в хладилната кутия почти липсва...

Следва тренировката, за която актьорът за някаква доза приличие все пак е облякъл някакъв чифт шорти. Във видеото Джейсън Момоа обяснява накратко как преминава треноровъчния му ден, но феновете продължават да се чудят фитнес ли прави той, или стриптийз.

Според екзотичния красавец фокусът основно му е върху бокса, който му помага да остане концентриран по време на изтощителните екшън сцени, като в новата част на „Бързи и яростни 10“, в която си партнира с Вин Дизел.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.