Тимерманс: Като европейци трябва да проявим толерантност и уважение към жертвите на войната

https://mreja.bg/jalto/timermans-kato-evropeyci-tryabva-da-proyavim-tolerantnost-i-uvazhenie-kam-zhertvite-na-voynata/59168 Mreja.bg
Тимерманс: Като европейци трябва да проявим толерантност и уважение към жертвите на войната


Заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, който участва днес във възпоменателната церемония в Гданск по повод 80-години от избухването на Втората световна война, заяви, че паметта на загиналите за свободата трябва да се почете, като се работи за толерантност и взаимно уважение, съобщиха Франс прес и ПАП, цитирани от БТА.

Като европейци трябва да проявим толерантност и взаимно уважение, особено сега, когато Европа е свободна и обединена. Не можем да позволим да победят онези хора, които проповядват нетолерантност и омраза като добър начин за водене на политика, които искат да използват конфликти, за да постигнат целите си, каза Тимерманс, цитиран от ПАП.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.