Сравниха Катрин Зита-Джоунс с магазинерка

Някогашната красавица Катрин Зита-Джоунс започна да се сбабичосва

https://mreja.bg/jalto/sravniha-katrin-zita-dzhouns-s-magazinerka/110753 Mreja.bg
Сравниха Катрин Зита-Джоунс с магазинерка

Някогашната красавица Катрин Зита-Джоунс започна да се сбабичосва

Холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс беше изловена от папараци във Венеция, където пристигна за тватбата на милиардерската щерка Клои Строл и сноубордиста Скопи Джймс. Звездните актьори бяха съпровождани от двете си деца – Карис и Дилън.

Красавицата Катрин Зита-Джоунс явно не беше в най-добрата си форма и имаше визия на неуспешно гримирана магазинерка на средна възраст.

Напоследък медиите са безпощадни към външния вид на някогашната хубавица и не пропускат да я „клъвнат“, стига да намерят повод за това.

Което е по-лошо – 78-годишният й съпруг правеше далеч по-свежо и достолепно впечатление. Както е известно, двамата са родени на една и съща дата с точно четвърт век разлика.

Таблоидите отвъд Океана не пропуснаха да оплюят и шифоновата рокля „Майкъл Костело“ – на Зита-Джоунс на стойност едва 900 долара, която била „крайно неподходяща“ за изискани събития. Само похвали пък получи зелената гама, избрана от дъщеря й Карис.

Докато кариерата на Катрин Зита-Джоунс в момента се е закучила, престарелият й съпруг не спира да се снима в топ филми. Очаква се всеки момент да започне продукцията на исторически сериал на „Епъл“ за американската независимост, в който Майкъл Дъглас ще изиграе уважаваният президент Бенджамин Франклин.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.