Спайската Гери в лиз-близ ласки с 15-годишна ученичка

Днес Гери Халиуел се прави на примерна съпруга, но навремето май си е падала по девойки

https://mreja.bg/jalto/spayskata-geri-v-liz-bliz-laski-s-15-godishna-uchenichka/112402 Mreja.bg
Спайската Гери в лиз-близ ласки с 15-годишна ученичка

Днес Гери Халиуел се прави на примерна съпруга, но навремето май си е падала по девойки

Младата звезда от популярната сапунка „Коронейшън стрийт“ – Шарлът Джордан, хвърли истинска бомба, като направи признание, че кариерата си дължи на лиз-близ афера с бившата членка на „Спайс гърлс“ Гери Халиуел. Днес Гери, известна с фамилията на съпруга си – баровеца от Формула 1 Крисчън Хорнър, се прави на примерна съпруга, но в миналото се говори, че е била типична рижава хиена, падаща си по сочни „прасковки“.

„Бях още тийнейджърка, когато агентът ми уреди прослушване. Мислех си, че ще е за снимки на реклама, а се оказа, че Гери прави кастинг, за да опита да си събере нова група“ – споделя чистосърдечно Шарлът.

„Трябва да е било около 2010 г. Бързо разбрахме, че не ми предстои кариера в музиката, но с Гери си паснахме изключително много...“ – разказва Джордан.

Според младата актриса Халиуел, която тогава е на достолепните 39 години, имала спорадична гей връзка с нея в продължение на около година и половина, преди всяка да поеме по пътя си. Гери обаче не изоставила момичето, осигурила му най-добрите мениджъри в английския шоубизнес, на които самата Шарлот признава, че дължи кариерата си.

Сега Гери го играе примерна съпруга, но според колежката й Мел Би не отказвала и женски ласки. Мел Би твърди, че двете истински се забавлявали в леглото по време на турнетата на „Спайс гърлс“.

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.