Скот Морисън: Борис Джонсън ме убеди, че Великобритания може да осъществи Брекзит

https://mreja.bg/jalto/skot-morisan-boris-dzhonsan-me-ubedi-che-velikobritaniya-mozhe-da-osashtestvi-brekzit/58748 Mreja.bg
Скот Морисън: Борис Джонсън ме убеди, че Великобритания може да осъществи Брекзит


Австралийският премиер Скот Морисън каза днес, че срещата му с неговия британски колега Борис Джонсън на форума на Г-7 го е убедила, че новият министър-председател на Обединеното кралство може да осъществи Брекзит, предаде Ройтерс.

В кулоарите на срещата на високо равнище на Г-7, Морисън каза още пред журналисти, че се надява по-късно тази година да бъде сключено търговско споразумение с Великобритания, но без да поставя твърд краен срок, като подчерта, че то трябва да е справедливо и за двете страник.

От офиса на Джонсън съобщиха, че двамата с Морисън са обсъждали силното си желание за по-добро и задълбочено търговско споразумение, след като Обединеното кралство напусне ЕС, предаде Асошиейтед прес.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.