Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел плаши с рошави мишници

Дева Касел е далеч от класическата визия на красивата си майка Моника Белучи

https://mreja.bg/jalto/shterkata-na-monika-beluchi-i-vensan-kasel-plashi-s-roshavi-mishnici/110160 Mreja.bg
Щерката на Моника Белучи и Венсан Касел плаши с рошави мишници

Дева Касел е далеч от класическата визия на красивата си майка Моника Белучи

Щерката на звездните родители Моника Белучи и Вeнсан Касел – Дева Касел, направи дръзка фотосесия за сп. „Wonderland“. 18-годишната дама даде рамо на световната инициатива за естественост и първичност, като предизвикателно заголи съзнателно небръснатите си подмишници.

„То е страшно! Какъв е този храсталак! Младо момиче пък с комплекси“ – посрещнаха с неодобрение фотосите феновете на мама Моника и тате Венсан в социалните мрежи.

Фотосите са издържани в черно-бялата стилистика, като техен автор е фотографът с италиански корени Никълъс Фолс, който всъщност има увлечение към изобразителното изкуство, не толкова към моментните щраквания. И докато някои се радват на снимките, повечето зрители остро злословят по тях.

„Какво следва – да си пусне брада ли?“ – пише един потребител в социалните мрежи.

„Или да покаже гъст Венерин хълм“ – цинично коментират други.

Само няколко месеца преди това звездната майка на Дева – Моника Белучи, доказа, че е класика за женска красота, като се появи на корицата на сп. „Мадам“. Актрисата се заголи пестеливо, макар че има какво да покаже откъм гръдна обиколка...

А относно Дева – хората от артистичните среди коментират, че младата дама все още е комплексирана, че за нея се говори като „дъщерята на...“ Но при такива звездни родители няма как да е иначе...

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.