Щерката на Гала досажда през целия февруари

https://mreja.bg/jalto/shterkata-na-gala-dosazhda-prez-celiya-fevruari/55279 Mreja.bg
Щерката на Гала досажда през целия февруари

Наследницата на водещата Гала – Мари Константин, посвети месец февруари на самата себе си. 26-годишната мадама разяснява, че това е месецът, в който майка й празнува рожден ден, а самата Мари го определи като „28 дни пълно благоденствие“, само че написано на английски език (което е доста самоцелно и натрапчиво, апропо). Не че някой се интересува, но в Инстаграм наследницата на Гала разказва какво й се случва във всеки един от тези февруарски дни. Първият ден е бил посветен на маникюра, вторият на косата и т.н., все едно на някого му пука от това.


„Дали ще е маска вкъщи, дали ще е професионална грижа, освежаване на цвета или дълбоко подхранване – една нова прическа винаги прави човек щастлив“ – досажда с бръщолевенето си Мари.


Третият ден е бил посветен на това, което тя слуша, гледа и чете (сигурно в тази последователност, няма спор!).-


„Подбирам много внимателно музиката, която слушам, филмите, които гледам, и книгите, които чета. Избягвам тези за нещастна любов и тежки истории и търся такива, които ми създават усещане за спокойствие и щастие“ – разсъждава досущ като лелка домакиня 26-годишната Мари.


[caption id="attachment_175164" align="alignnone" ] Мари досажда със скучно ежедневие[/caption]


Четвъртият ден е бил за тишина – опитвала да си отделя поне 5 минути дневно, в които да прекарва без никакъв шум около себе си.


Мари заплашва да продължи тази тирада, а благодарният читател е щастлив, че месецът е най-краткият в годината и съдържа само 28 дни, всички те скучни и сиви като авторката на тези писания.


Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.