Щерката на Джони Деп скандализира: Обичам да лижа котета!

Красавицата Лили Роуз призна, че вече харесва само женски ласки

https://mreja.bg/jalto/shterkata-na-dzhoni-dep-skandalizira-obicham-da-lizha-koteta/110629 Mreja.bg
Щерката на Джони Деп скандализира: Обичам да лижа котета!

Красавицата Лили Роуз призна, че вече харесва само женски ласки

Красивата наследница на Джони Деп и Ванеса Паради – Лили Роуз, официално обяви, че харесва собствения си пол и дори публикува няколко фотоса с актуалната си приятелка – цветнокожата рапърка Шейк. На снимките двете демонстративно се мляскат без капчица свян. Според 24-годишната Лили Роуз връзката им е започнала преди 4 месеца и далеч превъзхожда в емоционален и интимен план всички отношения с представители на мъжкия пол, които е имала досега.

Досега наследницата на Джони Деп и Ванеса Паради никога не е обявявала предпочитанията си към лиз-близ връзки, макар да е правила някои многозначителни намеци. Примерно миналата година в шоуто на Дрю Баримор, когато се определи „като двуостър“ меч в сексуален аспект.

„Явно ми допада да ближа котенца“ – признава Лили Роуз.

В САЩ са в трепетно очакване на реакцията на Джони Деп около признанията на щерка му. Както е известно, след съдебната битка с Амбър Хърд актьорът минава за нещо като бунтар срещу войнстващия феминизъм.

Лили Роуз не е в лоши отношения с татко си, но нещата могат да излязат извън контрол, ако той трябва да коментира сексуалните й предпочитания.

Младата актриса се подготвя за първата си голяма тв роля в сериала „Идолът“ на НВО. Тепърва ще съдим за одобрението на зрителите.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.