Шакира се гаври с Пике – бил му малък

Шакира изпя, че на Жерар Пике му е малък

https://mreja.bg/jalto/shakira-se-gavri-s-pike-bil-mu-malak/112960 Mreja.bg
Шакира се гаври с Пике – бил му малък

Шакира изпя, че на Жерар Пике му е малък

Хитовата изпълнителка Шакира преди дни пусна своята нова песен „Празна чаша“ съвместно с Мануел Турисо и феновете веднага се заеха да търсят препратка към бившата й връзка с футболиста Жерар Пике. Мнозина дори смятат, че в текста има скрити препратки към незавидния размер на мъжкото достойнство на ритнитопковеца.

„Не зная какво друго да направя, за да получа повече от теб“ – се пее в песента, което може да е поредна тъповата любовна поезия, но може и да означава, че двуметровият футболист го вади съвсем мъничък. Поводът за съмненията е, че откакто двамата се разделиха миналото лято, певицата не пропуска възможност да уязви бившия си, който я заряза заради двойно по-младата си асистентка Клара Чия.

Иначе 46-годишната колумбийска звезда изглежда страхотно в клипа на песента, в който играе грациозна русалка. Самата тя потвърждава, че това е символ на прехода й към нейното истинско „аз“, точно както се случва с героинята в познатата детска приказка.

Да не говорим, че Шакира е голяма фенка на океана и водните спортове, които не спира да практикува, откакто се премести в Маями с двамата си синове от Пике. Миналия месец тя бе засечена с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън точно на яхта, което породи цунами от слухове, че двамата се отдават на креватна гимнастика. Засега връзката им не е потвърдена.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.