Шакира отсвири Том Круз, но се постара да запази достойнството му

Свалката със знойната Шакира засега се оказва „мисия невъзможна“ за Том Круз

https://mreja.bg/jalto/shakira-otsviri-tom-kruz-no-se-postara-da-zapazi-dostoynstvoto-mu/111242 Mreja.bg
Шакира отсвири Том Круз, но се постара да запази достойнството му

Свалката със знойната Шакира засега се оказва „мисия невъзможна“ за Том Круз

След като таблоидите зашумяха за евентуални отношения между Шакира и Том Круз, певицата взе крути мерки, но все пак се постара да съхрани достойнството и самочувствието на актьора. Повод за „жуженето“ на жълтата преса даде снимка, на която двамата са заснети заедно по време на състезание на Формула 1 – Гран При на Маями.

Някои издания веднага започнаха да спекулират, че двамата се срещат, а холивудският актьор бил здраво хлътнал по смуглата колумбийка. Това смутило Шакира, която въобще не желае името й да бъде замесвано в каквито и да са отношения с мъже. Особено в период, в който съдът ще трябва да се произнесе по делата за имуществото и попечителството на децата й от Жерар Пике.

„Шакира отсвири Том Круз доста директно, но все пак се постара да запази достойнството му. Тя е помолила актьора да не флиртува с нея, макар че е поласкана от вниманието“ – твърди нейна приятелка пред изданието „Сън“. Информаторката допълва, че много важно за имиджа на певицата сега е да поддържа образа си на героична майка, която сама отглежда децата си.

Нямаме данни как гледа на този флирт 41-годишната актриса Хейли Атуел, за която се твърди, че е възстановила връзката си с Том Круз.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.