Седмичен хороскоп за 3-10 октомври, от Везни до Риби

https://mreja.bg/jalto/sedmichen-horoskop-za-3-10-oktomvri-ot-vezni-do-ribi/55897 Mreja.bg
Седмичен хороскоп за 3-10 октомври, от Везни до Риби

Везни


През седмицата от 3 до 9 октомври ще възникне интересна възможност да промените благоприятно доходите си, да вложите част от енергията си в дейност, която може да ви донесе допълнителни пари. Важна роля в подобни събития ще изиграе информация, предложение или идея от страна на ваши приятели или познати. През седмицата ще преживеете неочаквано събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.


 


Скорпион


През седмицата от 3 до 9 октомври ще искате да реализирате един прогрес в планове свързани с развитието ви като личност или професионалист. Повечето от вас ще се усещат сигурни, че са изградили нужната база за това. Възможни са неизчистени проблеми и тревоги, които все още да висят във въздуха изчаквайки своето благоприятно време за разрешаване и приключване. През тази седмица ще бъде много важно да съумеете правилно да организирате делата си.


 


Стрелец


През седмицата от 3 до 9 октомври ще имате благоприятно време за работа с документи, за контакти с представители на юридическа или съдебна институция и др. Много е вероятно да ви зарадва новина или предложение, които вещаят бъдеща интересна промяна в живота ви. През седмицата ще преживеете събития или ще имате повод за радост свързана с дете или с млад човек. Новите познанства с хора, които са по-млади от вас ще са интересни и полезни за вас. Те могат да ви обогатят с нови познания, умения, да ви срещнат с други нови хора.


 


Козирог


През седмицата от 3 до 9 октомври ще бъдете съпричастни или въвлечени по някакъв начин в сложни ситуации в живота на приятели, колеги или съседи. През тази седмица може да получите новина свързана с едно проблематично зачеване, раждане на бебе или други проблемни ситуации свързани с дете. През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.
Водолей


Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жени ще се запомнят с повече напрежение, оживени дискусии, противоположни мнения, противопоставяния. През седмицата ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари, като: забравено плащане, непланиран разход, който може да ви създаде временно затруднение. Седмицата вещае създаване на ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.


 


Риби


През седмицата от 3 до 9 октомври за вас могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на дела или ангажименти, които ще бъдат свързани с пари или с финансови документи. През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които ще обсъждате здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел. Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с деца. Мнозина ще се зарадват на събитие или новина свързана с раждането на дете или на личен празник, свързан с дете.


Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.


 


 


 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.