Създателят на таекуон-до раздаде колани на 70 спортисти в Пловдив

https://mreja.bg/jalto/sazdatelyat-na-taekuon-do-razdade-kolani-na-70-sportisti-v-plovdiv/75006 Mreja.bg
Създателят на таекуон-до раздаде колани на 70 спортисти в Пловдив


Над 70 възпитаници на Армейски спортен клуб по таекуон-до ITF "Тракия" в Пловдив се явиха на изпита за цветни колани. Участниците от различни възрастови групи демонстрираха своите знания и умения пред погледа на един от най-великите майстори в таекуон-до - гранд мастър Ким Унг Чоу, който е основоположник на този спорт в България, и пред вицепрезидента на родната федерация Костадин Димитров.

Състезателите показаха воля, физическа подготовка, теоретични познания и техника. В края на продължителния изпит те получиха напътствия и безценни съвети от членовете на изпитната комисия.

През целия ден залата на стадион "Христо Ботев" бе препълнена от родители и приятели, които искаха да споделят деня със своите деца и близки.

"През последните години все повече подрастващи идват в залата, за да се занимават със спорт. Таекуон-до има роля не само за физическото им развитие, но и в оформянето на характера им – възпитава постоянство, концентрация, упоритост, екипност и други важни качества", коментира Костадин Димитров.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.