Риана кръсти сина си като космически астероид

Риана най-сетне разкри как се казва първородният й син, има защо да й е неудобно за името

https://mreja.bg/jalto/riana-krasti-sina-si-kato-kosmicheski-asteroid/110587 Mreja.bg
Риана кръсти сина си като космически астероид

Риана най-сетне разкри как се казва първородният й син, има защо да й е неудобно за името

Дълго време медиите се занимаваха с това как е нарекла Риана първородния й син. А упоритото мълчение на певицата засилваше още повече мистерията около името на малкия. Така измина почти година, докато таблоидът „Дейли Мирър“ се сдоби с копие от свидетелството за раждане на детето. Сега вече хич не е странно, че звездата не е оповестила името на малкия досега, като вероятно въобще не се гордее с избора си...

И така, как наистина се казва синът на Риана?

И неговото име е... РЗА (на английски RZA) – на псевдонима на лидера на американския хип-хоп колектив „Ву Танг Клан“. Иначе пълното име на момчето е РЗА Ателстън Маъйрс.

„Досущ като име на астероид. Можеше да бъде и по-оригинална, ако беше нарекла момчето на името на планетата на Малкия принц – В612. Или на някой друг буквено-цифрен астероид“ – коментират злорадо фенове в социалните мрежи.

Сега се оказва, че Риана е намекнала за името, като носеще името на бандата на тениски в последните си дни на първата си бременност.

И тъй като певицата е бременна за втори път, как ли ще нарече новото си бебе, можем само да гадаем. Е, вече беше дадена идеята за планетата на Малкия принц... Успех на родителите!

Източник: „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.