Решетников скочи за Малинов, зове на борба и да не се строи газов хъб в България

https://mreja.bg/jalto/reshetnikov-skochi-za-malinov-zove-na-borba-i-da-ne-se-stroi-gazov-hab-v-balgariya/64447 Mreja.bg
Решетников скочи за Малинов, зове на борба и да не се строи газов хъб в България


Да си кажем направо: в България няма какво да се шпионира, има страни, които са по-важни в този план за Русия. Това казва бившият генерал от КГБ Леонид Решетников пред телевизия "Царьград". Затова е очевидно, че тези обвинения са изсмукани от пръстите и днес, по мои данни, вече не става въпрос за шпионаж, а за разследване на влиянието на Русия върху движение "Русофили" и в каква степен тази организация изрълнява указанията на друга държава, продължава той..

Телевизията представя Решетников като дългогодишен приятел и съратник на репресирания Николай Малинов. За КГБ не споменават, представят го като генерал-лейтенант от Службата за външно разузнаване в оставка.

А в българската либерална прозападна преса продължават да натягат истерията, свързана с "шпионажа". А за да може това да бъде поне малко убедително, вкарват моето име - виждате ли Малинов дружи с генерал-лейтенант от Службата за външно разузнаване, макар че аз вече повече от 10 години съм в пенсия. Всичко това се прави, за да може някакси да се оправдае прилагането на тези, откровено казано, идиотски репресивни мерки, гневи се Решетников. 

И, обърнете внимание, всичко започна със изявлението на българското МВнР за това, че през 1944 г. Съветският съюз не е освобождавал България, а й е донесъл сталински режим. Ето как те сами днес се държат абсолютно като сталински режим: фабрикуват обвинения в шпионаж и задържат по тези обвинения неугодните им невинни хора.

По-нататък Решетников казва, че са изключили Волен Сидеров от управлението и от "Обединени патриоти", защото е русофил и че партия "Атака" е преследвана.

Според КГБ генерала "всички, които се интересуват от България,  за които са важни нашите братски отношения и общи интереси, са длъжни да излязат в защита на Николай Малинов, истински приятел на нашата страна, когото прекрасно го познават в Москва и въобще в Русия (човека, който тази година с указ на президента на Русия Владимир Путин е награден с Ордена на дружбата). Необходимо е да викнем с пълно гърло срещу безобразието, което днес творят българските власти. Трябва да започне кампания в защита на движението "Русофили", против истински фашистките действия на българските власти."

Той завоалирано зове и руската държава да не сътрудничи с "русофобския режим" в България и да не строи газов хъб на територията й.

За отнетото му право да влиза в България кагебистът нищо не казва.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.