Рене Зелеуегър живее с бачкатор и е добрата мащеха за децата му

https://mreja.bg/jalto/rene-zeleuegar-zhivee-s-bachkator-i-e-dobrata-mashteha-za-decata-mu/55253 Mreja.bg
Рене Зелеуегър живее с бачкатор и е добрата мащеха за децата му

Макар и на 53 години, холивудската звезда Рене Зелеуегър на зряла възраст се влюби като ученичка в прост автомонтьор. Което пък затвърждава известната от древността теза, че любовта понякога е сляпа...


Обектът на нейните чувства се казва Антъни Анстед и е с 10-ина години по млад от нея, което само донякъде обяснява нещата за увлечението на номинираната на два пъти за „Оскар“ актриса.


Макар че на пръв поглед изглеждат като неподходяща двойка, Рене и Антъни са заедно вече от година и половина и не престават да проявяват нежности и ласки дори на публични места, демонстрирайки открито чувствата си. Дори познатите им са учудени от факта, че двамата все още се натискат като влюбени пубери.


Интересното в тази връзка е, че Антъни има 2 деца от първи си брак, като по-голямото е на цели 24 години. Монтьорът явно е палавник и си пада по-известни жени, защото е имал връзка и дори брак с водещата Кристина Хаак, който бе финализиран в края на 2021 г. От нея мачото има син Хъдсън.


Рене прекарва доста време с децата на Ант от първия му брак – щерка му Амери и сина му Арчи, които живеят в Англия с майка си. Актрисата, която няма собствени деца, сама се изненадва от себе си каква грижовна мащеха може да бъде.


Рене и Ант са влюбени като тийнейджъри


Рене Зелеуегър пък се е сдобила със славата на мъжемелачка, която е овършала половината Холивуд. Имала е връзки с Джим Кери, Брадли Купър, но най-дълго е изкарала с музиканта Дойл Брамхол II – цели 7 години до 2019 г.


Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.