Ремонт на Дом за стари хора в Мездра

https://mreja.bg/jalto/remont-na-dom-za-stari-hora-v-mezdra/57750 Mreja.bg
Ремонт на Дом за стари хора в Мездра


Частичен ремонт на Дома за стари хора в Мездра бе направен през последния месец. Пребоядисани са две от стаите, в които се бяха появили влажни петна. Направена е изолация на външните стени, подменени са меките връзки в баните и др. Дейностите са предприети с цел подобряване комфорта на пребиваващите в Дома 20 потребители.

Специализираната институция отпразнува своя 10-ти рожден ден през месец март т.г. Възрастните хора са обгрижвани от екип от 9 души, получават подкрепа от Община Мездра и от множество дарители.

За разнообразния социален живот на потребителите се грижат различни детски формации, Общинския център за социални услуги и дейности, доброволци от БМЧК и от чужбина, които гостуват на всички големи празници. Възрастните хора имат и възможност за самостоятелно организиране на свободното си време -осигурени са книги, абонамент за вестници и списания, тихи игри, цветарство, плетиво и др.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.