Разкриха въоръжен грабеж на 690 лв. от офис във Варна

https://mreja.bg/jalto/razkriha-vaorazhen-grabezh-na-690-lv-ot-ofis-vav-varna/57228 Mreja.bg
Разкриха въоръжен грабеж на 690 лв. от офис във Варна


Разкрит е извършител на въоръжен грабеж от магазин във Варна. На 25 юли, около 5.20 часа, е подаден сигнал за грабеж на сумата от 690 лв., извършен в магазин за хранителни стоки в к.к. "Чайка".

Неизвестно лице, чрез заплаха с хладно оръжие, е отнело оборотните средства от касата на магазина. След проведени незабавни оперативно- издиравателни действия по разследването на случая е установен и задържан извършителят на деянието - 25-годишен софиянец, известен на МВР.

Същия ден криминалистите разкрили и втори грабеж - от частен дом на ул. "Кап. I ранг Георги Купов" във Варна. Чрез използване на сила, непознат мъж отнел мобилен телефон от 32-годишна жена. След незабавни оперативно - издирвателни действия служителите на реда установили, че автор на престъпното деяние е 49-годишен местен жител. К:риминално проявеният извършител е задържан за срок до 24 часа.

По двата случая са образувани досъдебни производства и материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.