Разкриха тримата апаши, нахлули в дома на баба заради 5 лева

https://mreja.bg/jalto/razkriha-trimata-apashi-nahluli-v-doma-na-baba-zaradi-5-leva/57499 Mreja.bg
Разкриха тримата апаши, нахлули в дома на баба заради 5 лева


На 29 ти юли в 7,30ч. в РУ- Берковица е получен сигнал за извършен грабеж над самотно живуща възрастна жена от с. Драганица. Старицата е заявила, че на същата дата между 00,00ч и 1 часа през нощта две неизвестни лица са нахлули в домът и чрез разбиване на входната врата и използване на заплахи са и отнели сумата от 5,20 лв. и домашен телефон. в РУ- Вършец.

От проведените незабавни издирвателни мероприятия по горещи следи се установява, че извършители на деянието са криминално проявените лица: К. М. на 20 години и С. Н. , и двамата от с. Бързия и А. В. на 28 години от гр. Берковица. Лицата са установени и приведени в РУ - Вършец, където при проведените с тях беседи, същите правят пълни самопризнания за извършеното престъпление. Наглите обирджии разясняли механизма на извършване, посоката на оттегляне и използваното МПС. Задържани са за срок от 24 часа в РУ - Берковица.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.