Пускат юбилейна пощенска картичка за три годишнини в отношенията ни с Япония

https://mreja.bg/jalto/puskat-yubileyna-poshtenska-kartichka-za-tri-godishnini-v-otnosheniyata-ni-s-yaponiya/74354 Mreja.bg
Пускат юбилейна пощенска картичка за три годишнини в отношенията ни с Япония


Три годишнини от развитието на дипломатическите отношения между България и Япония ще бъдат отбелязани с валидирането на юбилейна пощенска картичка.

Изданието е посветено на 110 години от началото на контактите между двете държави, 80 години от установяването на дипломатически отношения и 60 години от тяхното възстановяване, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Печатът за валидиране ще бъде поставен от заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Андреана Атанасова и извънредния и пълномощен посланик на Япония в България Масато Ватанабе.

Церемонията ще се състои в зала „Договори“ на Министерството на външните работи на 9 декември, понеделник, от 14:00 ч.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.