Приянка Чопра се окепазила трайно и се сдобила с прякор Ринопластиката

Неуспешна операция на носа преди 20-ина години донесе прякор на красавицата – Чопра Ринопластиката

https://mreja.bg/jalto/priyanka-chopra-se-okepazila-trayno-i-se-sdobila-s-pryakor-rinoplastikata/110394 Mreja.bg
Приянка Чопра се окепазила трайно и се сдобила с прякор Ринопластиката

Неуспешна операция на носа преди 20-ина години донесе прякор на красавицата – Чопра Ринопластиката

Индийската актриса и носителка на титлата „Мис Свят 2000“ Приянка Чопра разкри истината за трагичната си пластична операция заради която я наричат Чопра Ринопластиката. Звездата говори по въпроса в шоуто на скандалния Хауърд Стърн. В началото на века тя решила да си намали обонятелния орган с трагични последици.

Приянка Чопра призна, че след неудачната интервенция е била освободена от главните роли на 3 филма заради ужасяващия си вид. След тези нещастия актрисата потънала в депресия и дори обмисляла краен акт като самоубийството.

„Ефектите продължават и до днес, практически моето лице се разпада и го поддържам само с коригираща терапия“ – разказва Приянка.

„Обмислях да водя съдебен процес срещу клиниката, но те имат железен договор за избягване на отговорност. Момичета, внимавайте много, ако не искате да заприличате на Майкъл Джексън“ – предупреждава Чопра.

Приянка се омъжи за Ник Джонас през 2018 година. Той е с 10 години по-млад от нея. Родителката му разказва интересна история как той бил едва 7 годишен, когато гледали по телевизията как красавицата е коронясана с титлата „Мис Свят 2000“ в Лондон.

През 2022 г. на Приянка и Ник Джонас се ражда дъщеря. Оттогава миската твърди, че личният живот й е много по-важен от професионалния и затова сега тя му отделя колкото може повече време.

Източник „Уикенд“

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.