Принц Хари си посади ливада като Боби Михайлов

Принц Хари вече се перчи с гъста рижава четина на главата

https://mreja.bg/jalto/princ-hari-si-posadi-livada-kato-bobi-mihaylov/116095 Mreja.bg
Принц Хари си посади ливада като Боби Михайлов

Принц Хари вече се перчи с гъста рижава четина на главата

През изминалата седмица прическата на принц Хари се превърна в едно от най-обсъжданите събития в интернет. Фотос на херцога, публикуван на сайта на компанията „Бетър Ъп“, взриви феновете му, тъй като мъжът на Меган Маркъл явно си е посадил коса като родните футболни величия Боби Михайлов, Наско Сираков и Димитър Бербатов.

На въпросната снимка Хари е с видимо по-гъста и по-тъмна коса от последните си публични изяви, а предположенията на коментиращите се простряха до доста забавни теории – от тази, че Хари е прибегнал до перука или трансплантация на коса, през боядисване, та чак до двойник. Снимката е ярък противовес с последната поява на британския аристократ на поло мач в Сингапур, на който косата му е видимо оредяла.

По всичко личи, че за разлика от брат си принц Уилям, Хари се притеснява от потенциално оплешивяване, но въпреки това така и не стана ясно защо на снимката косата му е потъмнена, а не е в естествения си рижав цвят. Не е ясно и кога точно е направена тази снимка и дали всъщност не е била обработена на фотошоп, но разликата между нея и предишния образ на Хари е очевидна.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.