Пожари вилняха в Монтанско

https://mreja.bg/jalto/pozhari-vilnyaha-v-montansko/58895 Mreja.bg
Пожари вилняха в Монтанско


Голям пожар изпепели сеновал и други стопански постройки в село Дългоделци, съобщиха от полицейската дирекция в Монтана.

На 27 август около 2:49 часа пламнала искра в дома на 51- годишен жител. Огънят е унищожил сеновал и намиращите се в него около 6 000 бали фураж от овес, сено и люцерна, около 440 кв.м. покривна конструкция на сеновала и други стопански постройки, 2 агрегата за доене, водна помпа "Вида", трифазно ел. табло, около 200 л.м. кабели, соларен панел за вода и други.

На мястото пристигнала дежурна група от районното управление в Лом. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Огнената стихия унищожила още фуражомелка, вакум помпа, ел. табло, 20 кв.м. дограма, 100 м. водна инсталация, 100 м. доилна инсталация, 4 доилни апарата, 5 куб.м. дърва, соларна батерия, 4 каруци. Огнеборците са спасили къща, лятна кухня и 3 телета. Предполагаемата причина за пожара е в процес на установяване. Работа по случая продължава РУ Лом.

В 06,22 ч. екип на пожарната в Лом е изпратен за гасене на пожар във вила в ломската местност "Садовете", собственост на местен жител. При пожара са унищожени 40 кв.м. покривна конструкция. Спасена е сградата. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение.

Екип пожарникари от Берковица излиза на пожар в къща в с. Гаганица. Огънят е опушил 10 кв.м. стени, изгоряло е легло. Спасена е къщата като цяло. Предполагаемата причина за пожара е късо съединение.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.