Потресаващо! Изоставената съпруга на Кевин Костнър иска да го ликвидира!

Или как „бодигардът“ Кевин Костнър тръгна с бодигард

https://mreja.bg/jalto/potresavashto-izostavenata-sapruga-na-kevin-kostnar-iska-da-go-likvidira/114631 Mreja.bg
Потресаващо! Изоставената съпруга на Кевин Костнър иска да го ликвидира!

Или как „бодигардът“ Кевин Костнър тръгна с бодигард

Отвратителната драма около развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер ще удари дъното и дори ще надмине помиярската сага на Джони Деп и Амбър Хърд. От броени дни звездата от филма „Бодигард“ по прищевките на съдбата тръгна по улиците с огромен телохранител. Причината за това са основанията на Костнър, че бившата му съпруга е поръчала килъри, които да го ликвидират – пише клюкарското издание TMZ.

Изданието твърди, че Кевин Костнър е подал жалба в полицията в Калифорния, че има основателни предположения за заговор да бъде премахнат. Дали актьорът е пояснил в показанията си, че подозренията падат върху Кристин, с която е в тежък развод, засега не е ясно. Сигурно е обаче, че полицейски патрул обикаля всеки час около имението му за 145 милиона долара.

По същото време Кевин Костнър беше заснет да се придвижва с охрана за първи път в живота си. Папараци щракнаха актьора да пазарува, придружен от двуметрова „горила“. Охранителят чинно носеше покупките му – зеленчуци и пъпеши, но едва ли е нает за това. Според изданието заплатата му е 15 000 долара месечно.

Миналата седмича Кевин Костнър успя да изрита Баумгартнер от семейния им дом. Местният съд реши, че с издръжката от 250 хил. долара месечно тя има средствата да осигури подходящ дом се себе си и децата им. Според слуховете Кристин е изпаднала в нервно криза и потърсила хора от ъндърграунда, с които да обсъди ликвидирането на бившия й съпруг.

Източник: „Уикенд“

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.