Полицията с драконови мерки след серия катастрофи по пътя за Южното Черноморие

https://mreja.bg/jalto/policiyata-s-drakonovi-merki-sled-seriya-katastrofi-po-patya-za-yuzhnoto-chernomorie/57798 Mreja.bg
Полицията с драконови мерки след серия катастрофи по пътя за Южното Черноморие


Заради серия тежки катастрофи по пътя за Южното Черноморие, станали миналия уикенд, от утре до неделя полицията пуска патрулки, които да контролират трафика, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Бургас Цветелина Рандева.

В рамките на трите най-интензивни по отношение на пътния трафик дни – петък, събота и неделя, за времето от 11.00 до 20.00 ч. по направлението Бургас – Созопол – Приморско – Царево ще се осъществи засилен пътен контрол, като по този маршрут и в двете посоки ще се движат коли на сектор „Пътна полиция”, уточни Рандева.

Пътните полицаи ще контролират движението на участниците в пътния трафик за недопускане превишение на максимално разрешената скорост, както и за рисково управление. Нарушителите ще бъдат установявани, спирани, проверявани и санкционирани на място.

Само за броени часове в края на миналата седмица при две тежки катастрофи бяха ранени 12 души, четири от които деца. И двата пътни инцидента станаха в отсечката Созопол-Приморско, на около километър след Равадиново.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.